We zijn momenteel gesloten.We zijn maandag weer geopend om 08:00 uur.

Waarom Google AdWords uitbesteden?

Je kunt je Google Adscampagnes laten beheren door een BlinqzMedia. Wij hebben de expertise en kennis om de advertenties zo efficiënt mogelijk in te stellen en te beheren, zodat je optimaal profiteert van je investering.

Plan een gratis adviesgesprek in bij BlinqzMedia om samen met ons te bekijken wat voor jouw bedrijf de mogelijkheden zijn.

Wat zijn voordelen van het uitbesteden van Google ads

"Met BlinqzMedia kun je makkelijk online je doelen bereiken - online succes begint hier!"

Website laten maken?

Ook een website laten maken?

Het is 100% gratis en je zit nergens aan vast.

De werkwijze van BlinqzMedia

BlinqzMedia biedt de benodigde diensten om jouw bedrijf op te schalen.

Afspraak inplannen

Plan een afspraak met ons in om de behoeften en verwachtingen te bespreken.

Analyse

Wij analyseren de behoeften en verwachtingen van onze klanten en stellen een strategie en plan op om de gewenste resultaten te bereiken.

Uitvoering

Wij voeren het plan uit door het gebruik van onze technologische oplossingen, zoals Google-ads en andere vormen van adverteren.

Monitoring

Wij volgen de resultaten nauwgezet gedurende de uitvoering van het plan en passen de strategie en het plan aan waar nodig om de gewenste resultaten te behalen.

Evaluatie

Na afloop van het project evalueren wij de resultaten met onze klanten en stellen waar nodig verbeteringen voor. Zo blijven wij altijd up-to-date met de laatste technologische ontwikkelingen.

Bekijk de websites van onze klanten

Bekijk hieronder de websites die wij al gemaakt hebben voor onze klanten.

Wat kan jij van ons verwachten?

Als je op zoek bent naar een Google Ads specialist, kies dan voor BlinqzMedia. Wij bieden diensten in ontwerp, implementatie, beheer en analyse van Google Ads campagnes. Ons team van ervaren specialisten heeft de juiste kennis en ervaring om een hoog rendement op jouw investering te garanderen. Bovendien hebben wij strategieën om de kwaliteit en prestaties van uw campagnes te verbeteren.

Plan een gratis adviesgesprek in bij BlinqzMedia om samen met ons te bekijken wat voor jouw bedrijf de mogelijkheden zijn.

Hieronder nog alles op een rijtje

Wil je weten welk pakket het beste past bij jouw bedrijf?

Neem dan contact op met Blinqzmedia. Wij adviseren je graag over de online marketingstrategie die het beste op jouw wensen aansluit. Natuurlijk is de uiteindelijke keuze voor het pakket aan jou.

Wil jij ook een moderne website laten maken?
Bekijk hieronder de websites die wij al gemaakt hebben voor onze klanten.

Wil je zonder moeite je website beheren? Ons gebruiksvriendelijke content management systeem maakt het mogelijk om zelf teksten, foto‘s en video‘s toe te voegen, ook al ben je geen technisch expert. Makkelijker kan niet!

Met je nieuwe WordPress website ben je verzekerd van een uptodate, moderne versie die geschikt is om goed gevonden te worden in Google. Zo kun je relevante bezoekers, leads en sales genereren voor je bedrijf. We helpen je graag bij het optimaliseren van de zoekmachine zodat jouw online rendement steeds hoger wordt.

Je website past zich op alle mobiele apparaten aan, waardoor het er altijd goed uitziet. Omdat we weten dat bedrijven groeien, hebben we handige pakketten ontwikkeld die extra functionaliteit bieden om jouw succes en groei te ondersteunen.

Waarmee BlinqzMedia uitspringt:

BlinqzMedia weet hoe je verschillende strategieën kunt implementeren om het succes van de website te verhogen en kan ook helpen bij het genereren van leads, traffic management, contentmarketing enzovoort.

Het laten maken van een website is kosteneffectief in vergelijking met het zelf maken van een website omdat er veel tijd en expertise nodig is om een professionele, functionele website te bouwen. Als je ervoor kiest om de ontwikkeling uit te besteden aan BlinqzMedia, dan ben je in staat om sneller resultaten te bereiken. Wij weten precies wat er nodig is voor het bouwen van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke website die goed werkt op verschillende apparaten. BlinqzMedia zal alle technische aspecten afhandelen zoals hosting, beveiliging en SEOoptimalisatie.

BlinqzMedia biedt een professionele aanpak voor het laten maken van uw website. We begrijpen dat elk project uniek is en we staan klaar om samen met u te werken om de beste oplossing te vinden die past bij uw bedrijf.

Onze pakketten

BlinqzMedia biedt de benodigde diensten om jouw bedrijf op te schalen.
Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Brons

Brons

€250,00

per maand

Goud

Goud

€750,00

per maand

Zilver

Zilver

€500,00

per maand

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder veelgestelde vragen van onze klanten:

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Ja, dit is mogelijk. We zetten je domeinnaam dan over naar onze webhosting. Op deze manier is alles overzichtelijk geregistreerd op één plek.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

We hebben een 100% tevredenheidsgarantie. Tijdens het proces laten we meerdere keren zien wat we hebben gerealiseerd. Dit gebeurd in overleg met jou! Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij tevreden bent met het eindresultaat.

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

De minimale duur van een abonnement bij BlinqzMedia is 1 jaar. Het is mogelijk om tussendoor het pakket te upgraden.

Hoe lang loopt deze overeenkomst?

De minimale duur van een abonnement bij BlinqzMedia is 1 jaar.

Kan ik in termijnen betalen?

Het is mogelijk om te betalen in drie termijnen.

Meer vragen? Neem contact op.

Offerte aanvragen

BlinqzMedia biedt u de ultieme oplossing voor het verhogen van uw online zichtbaarheid. Met een gedegen plan en professionele strategieën, kunnen we ervoor zorgen dat uw website of bedrijf de aandacht krijgt die het verdient. Door onze jarenlange expertise in zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media marketing, webdesign en contentmarketing helpen wij u om meer bezoekers te trekken naar uw website en daarmee meer leads te genereren.

Met een offerte van BlinqzMedia weet je precies waar je aan toe bent. Onze experts stellen samen met jou een op maat gemaakte offerte op basis van jouw doelstelling, budget en tijdsbestek. We geven duidelijkheid over wat er nodig is om je doelstelling te behalen; welke strategieën worden ingezet, hoeveel middelen er benodigd zijn en wat dit gaat kosten. Zo voorkom je dat er later nog onverwachte extra’s bijkomen die niet in de begroting passend waren!

Liever even bellen? Bel ons gerust op het volgende nummer: 06 36 26 80 89

Het is 100% gratis en je zit nergens aan vast.

Webshop laten maken

100% unieke, snelle en moderne websites. Responsive design, dus voor alle apparaten geoptimaliseerd (desktop, tablet en mobiel)!