We zijn momenteel gesloten.We zijn maandag weer geopend om 08:00 uur.

Samenvatting

Daan van den Blink, eigenaar van Blinqzmedia sinds juni 2018, heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt met zijn bedrijven. Met een ongekend succesvolle benadering heeft hij meer dan 350 klanten geholpen bij het opbouwen van hun online aanwezigheid, waardoor hij een prominente speler is geworden in de digitale marketingwereld.

Ontstaan BlinqzMedia

BlinqzMedia ontstond uit de passie van een jonge ondernemer, die op slechts 16-jarige leeftijd begon met het verkennen van de wereld van websites en webshops. Met een vroege focus op online commerce, lanceerde hij zijn eerste succesvolle webshop die al snel winstgevend bleek te zijn. Gedreven door zijn vroege succes en een groeiende expertise, wist hij een sterk team om zich heen te verzamelen dat zich specialiseerde in e-commerce.

Na verloop van tijd evolueerde BlinqzMedia van een e-commerce focus naar een full-service marketingbureau. Het solide team dat was opgebouwd binnen de e-commerce werd nu ingezet voor verschillende marketingactiviteiten. Hieronder vallen onder andere het bouwen van websites en webshops, het ontwerpen van logo’s, en het draaien van effectieve advertentiecampagnes. Deze transformatie stelde BlinqzMedia in staat om een breder scala aan diensten aan te bieden en klanten te helpen bij het bereiken van hun online doelen.

Daan van den Blink

Functie

Founder / CEO

Startdatum

Juni 2018

Bedrijfslocatie

Den Bosch

Missie en Waarden

BlinqzMedia heeft een duidelijke missie en sterke kernwaarden die de basis vormen van hun activiteiten. De missie van BlinqzMedia is om bedrijven te helpen bij het realiseren van hun digitale ambities door middel van innovatieve en effectieve marketingoplossingen. Hun kernwaarden omvatten toewijding aan kwaliteit, creativiteit, klantgerichtheid en voortdurende verbetering.

Dankzij deze sterke missie en waarden heeft BlinqzMedia al indrukwekkende resultaten behaald. Ze hebben een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner die klanten helpt bij het ontwikkelen van een sterke online aanwezigheid. Door hun focus op kwaliteit en creativiteit hebben ze op maat gemaakte websites en webshops gebouwd die de merkidentiteit van hun klanten weerspiegelen en tegelijkertijd een naadloze gebruikerservaring bieden.

BlinqzMedia heeft ook succes geboekt in het ontwerpen van opvallende logo’s en het uitvoeren van effectieve advertentiecampagnes die de zichtbaarheid en het bereik van hun klanten vergroten. Hun voortdurende toewijding aan klantgerichtheid heeft geresulteerd in langdurige relaties met tevreden klanten, waarbij ze hun digitale doelstellingen overtreffen.

Kortom, BlinqzMedia heeft bewezen een vooraanstaande speler te zijn in de wereld van digitale marketing, met een missie en waarden die hen leiden naar voortdurend succes en groei.