We zijn momenteel gesloten.We zijn maandag weer geopend om 08:00 uur.

Over Brand Energy Service

Met meer dan 30 jaar expertise in de dieselmotorenindustrie zijn wij bij Brand Energy Service gespecialiseerd in Caterpillar-motoren. Ons familiebedrijf staat 24/7 klaar voor service, onderdelen en technisch advies. Uitgerust met kennis, ervaring en originele reserveonderdelen van Caterpillar geven wij prioriteit aan minimale stilstand voor de winstgevendheid van uw materieel.

Onze aanpak

Bij BlinqzMedia begonnen we onze aanpak voor Brand Energy Service met een diepgaand begrip van hun behoeften en doelstellingen. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid en visuele aantrekkingskracht, zijn we gestart met het ontwerp van hun nieuwe website.

Door nauw samen te werken en regelmatig feedback te verzamelen, hebben we ervoor gezorgd dat het ontwerp perfect aansloot bij de merkidentiteit en de functionaliteiten die Brand Energy Service nodig had. Na goedkeuring hebben we ons gericht op het omzetten van dit ontwerp naar een strakke, professionele website die de kernwaarden en het aanbod van Brand Energy Service optimaal weergeeft.

image 44 (1) image 45 (1)

Word jij onze volgende succescase?