We zijn momenteel gesloten.We zijn maandag weer geopend om 08:00 uur.

Over Rvaring

Bij ons uitzendbureau geloven wij in de kracht van Rvaring. Wij begrijpen dat personen ouder dan 40, ouder dan 50 of ouder dan 65 over een schat aan kennis en vaardigheden beschikken waar organisaties veel profijt van kunnen hebben.

Onze filosofie is gericht op het vinden van de perfecte balans tussen ervaring en innovatie, waardoor een harmonieuze werkplek ontstaat waar doorgewinterde professionals floreren.

Onze aanpak

Bij BlinqzMedia begonnen we onze aanpak voor Rvaring met een diepgaand begrip van hun behoeften en doelstellingen. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid en visuele aantrekkingskracht, zijn we gestart met het ontwerp van hun nieuwe website.

Door nauw samen te werken en regelmatig feedback te verzamelen, hebben we ervoor gezorgd dat het ontwerp perfect aansloot bij de merkidentiteit en de functionaliteiten die Rvaring nodig had. Na goedkeuring hebben we ons gericht op het omzetten van dit ontwerp naar een strakke, professionele website die de kernwaarden en het aanbod van Rvaring optimaal weergeeft.

screencapture-rvaring-nl-2024-05-03-09_39_11 (1) screencapture-rvaring-nl-2024-05-03-09_39_11 (1) 2 (1)

Word jij onze volgende succescase?