Social media beheer

Laat ons je socials naar een hoger niveau tillen terwijl jij op je bedrijf focust

 

Zichtbaar bij je doelgroep

Gezien worden door potentiële klanten

Geïnteresseerde volgers

Groei in volgers die klant kunnen worden

Een goede uitstraling

Weerspiegelen waar jouw bedrijf voor staat

Wat wij precies doen

Wij zorgen er samen met unieke content en groei strategieën voor dat jij jouw potentiële klanten gaat aantrekken. De looks van je account zullen tijdens onze samenwerking een boost krijgen en dat gaat voor een professionele en betrouwbare uitstraling zorgen.

Met onze kennis kunnen wij jouw ideale klanten geheel organisch bereiken. Zelfs de doelgroep in een bepaalde omgeving of Instagram gebruikers met bepaalde interesses.

Alles wat wij zullen uitvoeren is op basis van het plan van aanpak dat op maat gemaakt is voor jouw bedrijf. Wij streven er naar om jouw doelen voor social media te behalen.

Herken jij dit?

Dan ben je bij ons op het juiste adres! 

 
 
scripts, templates
Coaching Daan van den Blink

De voordelen van BlinqzMedia

De werkwijze van BlinqzMedia

De doelen en wensen doornemen

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen bij het bedrijf. Hiervoor plannen wij vaak een gesprek in zodat wij een aantal vragen kunnen stellen en de doelen kunnen doornemen.

Een plan op maat maken

Als alle informatie duidelijk is gaan wij brainstormen en een plan op maat maken. In dit plan komen de doelen, de aanpak, het plan en de kosten voor het beheer in te staan.

Officiële offerte + contract

Als dat er goed uitziet en je met ons aan de slag wilt maken wij een officiële offerte en een contract om alle afspraken vast te leggen. Zodra wij deze terug ontvangen kunnen wij per direct aan de slag.

Kickoff & informatie verzamelen

Wij maken een groep aan op WhatsApp met de gene die over de socials gaat in het bedrijf, Ilse en de social media manager uit het team. In die groep ontvangen jullie een bericht met wat wij nodig zijn qua informatie.

Accounts optimaliseren & content planning maken

Als wij zijn ingelogd en de informatie ontvangen hebben kan het echte werk beginnen. Wij zullen dan de biografie, alle gegevens en de highlights checken en optimaliseren en een begin aan de content planning maken.

Alles laten checken en bij akkoord starten met posten

Nadat wij samen hebben besloten dat de stijl van de feed zo top is gaan wij de content echt maken en sturen wij dit ter controle door. Als dat akkoord is kunnen wij beginnen met posten en met het uitvoeren van de groei strategieën.

Dit zeggen klanten over ons beheer

Het team van Blinqzmedia is niet alleen zeer professioneel, maar ook ontzettend vriendelijk en betrokken bij onze doelen.

Jan van der Berg

Dankzij Blinqzmedia hun inzet en expertise hebben we meer klanten weten aan te trekken en onze omzet aanzienlijk zien stijgen.

Linda van Dijk

Als ondernemer heb ik altijd moeite gehad om mijn bedrijf online te promoten. Maar toen ik Blinqzmedia in de armen heb genomen is er veel veranderd in positieve zin!

Sophie de Jong

Onze prijzen

De prijzen die hier vermeld staan zijn slechts een indicatie en kunnen op het op maat gemaakte plan voor jouw bedrijf anders uitvallen.

Standaard in elk pakket

Resultaten waar wij trots op zijn

Dit zeggen klanten over ons beheer

Wil je ook resultaten behalen?

Coaching Daan van den Blink

€170,- exclusief btw per maand*

Instagram booster

Hiermee gaan wij elke dag 20.000 verhalen van jouw doelgroep bekijken en liken via jouw account. Je doelgroep ziet dit en gaat naar je account om een kijkje te nemen. 

Het is helemaal veilig omdat het gezien wordt als een iPhone 14 in Amsterdam. Ook is de hoeveelheid waarop dit gebeurt nog klein genoeg waardoor het niet als spam gezien zal worden.

*Dit kan alleen in combinatie met social media beheer bij ons

Dit zeggen klanten over ons beheer

300 volgers in 30 dagen

388 geïnteresseerde volgers in 30 dagen

479 volgers binnen 30 dagen

Groei jij binnenkort ook?