We zijn momenteel gesloten.We zijn maandag weer geopend om 08:00 uur.

Waarom zou ik het ontwikkelen van een webshop uitbesteden?

Het uitbesteden van de webshop biedt veel voordelen. Ten eerste kun je kostbare tijd besparen door het werk aan een professionele ontwikkelaar over te laten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je webshop aan te passen aan de laatste technologieën en trends, wat het bereik en de betrokkenheid van je doelgroep vergroot. Bovendien kun je je bezig houden met andere taken, zoals het verbeteren van je marketing- en verkoopstrategieën, terwijl je weet dat je webshop veilig en up-to-date is.

Waarom het laten maken van een website uitbesteden?

Wat zijn voordelen van een goede webshop?

"Met BlinqzMedia kun je makkelijk online je doelen bereiken - online succes begint hier!"

De werkwijze van BlinqzMedia

BlinqzMedia biedt de benodigde diensten om jouw bedrijf op te schalen.

Afspraak inplannen

Plan een afspraak met ons in om de behoeften en verwachtingen te bespreken.

Analyse

Wij analyseren de behoeften en verwachtingen van onze klanten en stellen een strategie en plan op om de gewenste resultaten te bereiken.

Uitvoering

Wij voeren het plan uit door het gebruik van onze technologische oplossingen, zoals onze webshop, e-mailmarketing en social media.

Monitoring

Wij volgen de resultaten gedurende de uitvoering van het plan en passen de strategie en het plan aan waar nodig om de gewenste resultaten te behalen.

Evaluatie

Na afloop van het project evalueren wij de resultaten met onze klanten en stellen waar nodig verbeteringen voor. Zo blijven wij altijd up-to-date met de laatste technologische ontwikkelingen.

Projecten waar we trots op zijn

Eerst zien, dan geloven? Laat je inspireren door onze cases!

Wat kan jij van ons verwachten?

Zoek je een webshop die er professioneel uitziet, die goed scoort in zoekmachines en die gemakkelijk te gebruiken is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken webshops die precies aansluiten bij jouw wensen. Onze webshops zijn krachtig, snel en gebruiksvriendelijk.

Ook hebben wij veel ervaring met het bouwen van webshops en hebben we een uitgebreide kennis van de nieuwste technologieën, waardoor het bouwen van een webshop snel en efficiënt gebeurt. Onze webshops zijn ook zo ontworpen dat ze goed gevonden worden in zoekmachines, waardoor je meer bezoekers naar je webshop trekt.

Daarnaast hebben we een team van professionele ontwerpers die ervoor zorgen dat jouw webshop er professioneel en aantrekkelijk uitziet. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat de webshop een goede eerste indruk maakt op bezoekers en hen aanspoort om verder te kijken.

Kortom, als je op zoek bent naar een webshop die er professioneel uitziet, goed scoort in zoekmachines en gemakkelijk te gebruiken is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Hieronder nog alles op een rijtje

Vraag een rapport aan voor jouw webshop

Wil jij samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw webshop?
Ontvang een gratis webshop rapport